Sinds ik vervloekt, ik heb een sleutelsymbool op meier wasmachine die niet weg te gaan en het is alleen mogelijk om koud te wassen voor meer dan 3 uur?

№. Maar mensen die me niet kennen of niet begrijpen dat ik een ingenieur ben, vragen ze: waarom gebruik je geen koude wascyclus of gebruik je een machine die gewassen kan worden in een hete cyclus? (dat wil zeggen, de machine wordt verwarmd voordat de wascyclus begint) Ik heb geen goed antwoord. Wat ik wel kan zeggen is dat de fabrikant van de wasmachine de volgende methode kan gebruiken bij het wassen van een koude machine: De eerste laag, die de buitenkant van de machine zal zijn, wordt eerst blootgesteld aan koud water voordat de machine wordt verplaatst naar de volgende, hogere laag. Na het wassen van de eerste laag wordt de eerste laag blootgesteld aan warmer water. De machine wordt warm gehouden voor de volgende cyclus of wasstap. Dit is wat ik graag over koude wascycli, ook al zijn ze misschien niet optimaal. Dit is zeer indrukwekkend, als je het vergelijkt met Vileda Trekker. Wat niet goed is: Koude fietsmachines doen het niet goed met koud water. U warm water gebruiken om de eerste laag te wassen, wat erg belangrijk is, maar u moet een goede cyclus gebruiken om de kou van de machine te behouden. De temperatuur van het water op koude cycli kan vrij laag zijn, omdat u de cyclus meer dan 3 uur zult uitvoeren. De temperatuur is belangrijk. Koude cyclus machines zal uitdrogen van de huid, waardoor de machine te ruiken. Bekijk het rapport wasmachine experience report. Ook zijn koude fietsmachines niet ontworpen voor de warme temperaturen in de zomers.

Dus, hier is hoe we koude cyclus machines kunnen gebruiken om alle huid en geur te verwijderen en dan zullen we een goede conditioner toe te passen. Wil je dat er veel haar uitkomt? Gebruik een koude cyclus. Wil je je huid drogen, maar hou je niet van de geur? Opwarmen. De sleutel tot het gebruik van deze machines is om te leren hoe ze te gebruiken. Ik heb koude cycli gebruikt voor jaren. Mijn moeder gebruikte ze altijd voor het wassen, en mijn vrouw gebruikte ze voor de andere dingen. Dus, als u op zoek bent naar hoe de huid schoon te maken, dan kun je alles over hen te leren door het lezen van de volgende post. Dus hier is hoe je moet beginnen: 1) Ga naar een ijzerhandel en koop een "sneeuwblazer" voor wasmachines. Ze zijn verkrijgbaar bij de meeste elektronica- en kledingwinkels.