Ontharder wordt niet ingetrokken

"Nee, dat ben je niet, als de machine uit staat trek je de ontharder niet in." Ik denk dat het een goede vraag, want als ik gelijk heb over de ontharder wordt niet ingetrokken, waarom zouden we denken over het intrekken van de ontharder, in de ochtend voor het wassen? Maar als je zegt: "Nee, dat ben je niet", waarom dan hetzelfde argument? Je zegt, de verharder trekt zich niet terug! Het feit is, moet je ontharder in uw machine na het wassen om vlekken te voorkomen. Het is een slechte gewoonte om uw machine op te warmen of helemaal niet te wassen, want dat is niet nodig en dat maakt een groot verschil. Dus, waarom is de ontharder niet intrekken in de ochtend voor het wassen? Er is een andere reden en dat is dat je niet echt genoeg tijd om ontharder hebben, zoals in het wassen. Als u 's ochtends een fout maakt, is er niet genoeg tijd om de machine schoon te maken met de ontharder. Dus je moet de machine wassen voordat je ontharder hebt. Maar er is veel werk om het helemaal tot het einde, zodat u uw machine wassen met ontharder. Daarom moeten we denken in termen van de dagelijkse cyclus van wassen. Zoals ik al eerder zei, moeten we de best beschikbare ontharder gebruiken met de best beschikbare reinigingscyclus, zodat we onze machines op de meest geschikte manier wassen om ontharder te hebben. Daarom willen we de ontharder ook zo min mogelijk gebruiken. De ontharder kan worden gebruikt om alleen te wassen voor de meest noodzakelijke periode, zelfs de eerste keer dat we het gebruiken. In dat geval kan de cyclus van wassen met de hand worden gedaan.

Hier zijn een paar tips om te onthouden bij het gebruik van ontharder voor de was:

Gebruik niet meer ontharder dan je nodig hebt en gebruik niet meer reinigingsmiddel dan je nodig hebt. Gebruik uw wasmachine zo vaak mogelijk. Dat is de beste manier om het te gebruiken en ermee te wassen. Gebruik uw wasmachine lange tijd niet zonder het te wassen voordat het tijd is om te gaan werken. Dit veroorzaakt een chemische reactie die giftige residuen en roet creƫert. Was de machine op dezelfde dag en laat het minstens 10 minuten staan. De machine zal beter voor u zijn als het 10 minuten is achtergelaten. Gebruik het niet op een warme dag. Hierdoor raakt uw machine oververhit en ontstaat er giftige resten en roet. Na het wassen van de machine, veeg het vervuilde oppervlak met een droge handdoek. Ook Stofzuiger Industrie is de moeite waard een test run. Dit voorkomt dat de zeep aan de stof blijft kleven.

Verwijder alle vervuilde stof uit de machine. Gebruik geen reinigingsmiddelen of vloeistoffen. Nu u het water van uw keuze toevoegen en het laten drogen voordat u de machine vervangt door een andere. Ik gebruik dit systeem voor het wassen van een wasmachine die ik heb: een Dyson D5000-1 (een Dyson model van de afgelopen jaren) Hier zijn een aantal andere opties als u wilt uw eigen wasmachine wassen: Ik wil niet te specifiek zijn, maar ik wil erop wijzen dat u verschillende vloeistoffen toevoegen aan de machine, zoals olijfolie, kattenbakvulling, appelciderazijn, citroensap, enz. Deze kunnen helpen bij het voorkomen van kleverigheid. U ook gebruik maken van meer dan een vloeistof, afhankelijk van uw behoeften. Je hebt een vaatdoek en een handdoek nodig. En dit onderscheidt dit artikel sterk van andere artikelen zoals wasmachine Test. Ik gebruikte deze wasmachine met de D5000-1 voor ongeveer 4 maanden.