About us

Ik ben geboren in België en kom uit Nederland, wat betekent dat mijn naam 'ik kwam uit' in het Engels betekent. Mijn droom is om u een deel van de informatie die u misschien niet elders te vinden.

Ik ben een zeer goede leraar als het gaat om technische zaken en ik hou van leren over computers. Ik ben ook een ervaren tester, wat betekent dat ik een aantal van uw technische vragen kan beantwoorden. Ik werk in een zeer snelle omgeving, dus als je dat niet leuk vindt, doe me dan een plezier en kom niet naar de website. Bedankt voor het nemen van uw tijd en het lezen van dit artikel. Als u geïnteresseerd bent in mij als een vriend, schrijf me een bericht, het is mij een genoegen om te praten over computers. Ook, als je technische vragen hebt, voel je vrij om contact met mij op te nemen met hen, zal ik mijn best doen om te helpen. Bedankt voor het stoppen door! Als u vragen heeft over wasmachines, zou ik graag beantwoorden.

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school en ging naar de universiteit had ik geen idee wat ik zou doen met mijn leven. Ik heb nooit geweten dat er iets op afstand als dit daarbuiten was. Ik heb geschreven over wasmachines sinds 2009, maar dat was slechts een klein deel van mijn leven en ik ben nog steeds leren de hele tijd, vooral als het gaat om wat ik doe. Ik schrijf graag over dingen die me interesseren en die me ook opwinden en aan het lachen maken. Ik hou ook van het helpen van anderen die dezelfde passies hebben. Ik ben een schrijver en ik heb een diploma in het Engels. Ik heb een beetje achtergrond in de journalistiek, maar ik ben er niet erg goed in, en ik ben ook een beetje lui. Ik ben erg ruimdenkend, wil altijd leren en is vaak te vinden op feestjes waar mensen drankjes drinken met goede vrienden.

Ik heb veel ervaring omdat ik een wasmachinefabrikant heb maar ook in een machinewinkel heb gewerkt en elektronica reparatie en consulting heb gedaan.

Dus, wat moet je weten om te beginnen? Als u uw eigen online bedrijf wilt starten, is de eerste stap om uw bedrijfslicentie te krijgen. Hier is mijn online business licentie, dat is voor een nieuw bedrijf, maar werkt voor bestaande bedrijven (u hier meer informatie ). Als u al een tijdje een bedrijf runt en uw eigen licentie wilt krijgen, u mij gewoon e-mailen en stuur ik u er een. Naar mijn mening denk ik dat een licentie is niet echt nodig voor iemand die net een blog te starten, maar ik zal het later toevoegen als het wordt gevraagd. Er is geen vergoeding om een nieuwe blog te starten, zodat u het gratis doen.

Mijn Ebook, die heet "Hoe een wasmachine wassen" is beschikbaar als een audioboek.

Het boek is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits. Ik ben niet echt een technische man en ik heb niet echt veel kennis van de wasmachine-industrie, maar het boek geeft een overzicht en geeft een aantal praktische oplossingen voor wasmachines problemen. Ik hoop dat je geniet van het boek. U ook kijken op een Youtube video van het boek dat ik heb gepost. De link voor de audioboek versie is hier. In het boek beantwoord ik ook vragen van lezers. Er is ook een Q&A sectie met het boek. Voor alle vragen, ga ik een kort interview hebben. Als u meer wilt weten over de machine, zal ik een gedetailleerd artikel met meer foto's en meer gedetailleerde instructies en instructies over hoe het in te stellen in uw wasmachine. Maar voor nu wil ik praten over de basis.

In sociale media vind je me op veel plaatsen (Facebook, Twitter, Reddit), maar vooral op Twitter. Ik deel graag mijn passie en kennis en ik hoop dat dit je zal helpen.

Wat zijn de grootste uitdagingen waar je mee te maken hebt met wasmachines? Hoe kun je ze overwinnen? Ik denk dat de grootste uitdagingen waar we voor staan is om actueel te blijven in wasmachine tech. De belangrijkste technologie is de wasmachine zelf, het is niet zozeer het systeem zelf, maar in termen van de technologie van de wasmachine. De nieuwe wasmachines zijn op dit gebied veel veranderd. Ik weet zeker dat je een wasmachine met dezelfde mogelijkheden als de oude te vinden, en het werkt nog steeds, maar het is niet zo comfortabel. Ik heb altijd overwogen dat wasmachines meer zijn dan alleen machines, ze zijn onze relatie met een machine. Daarom zijn de nieuwe wasmachines erg belangrijk voor ons leven en hoe we leven. Ik wil dit nu met u delen in mijn laatste artikel over wasmachines.